Eveniment

Două accidente pe drumurile din Gorj

Două accidente au avut loc, aseară, în județul Gorj. În Polovragi, un biciclist a fost accidentat mortal de o mașină. 

“Polițiștii prezenți la fața locului efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier și luarea măsurilor legale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Și în Scoarța, a avut loc un eveniment rutier, poliția prezentându-l ca pe un accident grav. Două mașini au fost implicate. După impact, una s-a răsturnat. O persoană a fost prinsă între fiarele mașinii, fiind necesară intervenția pompierilor de la Descarcerare.

"Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarța, sat Lazuri, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu două autospeciale de intervenție, dintre care una dotată cu modul de descarcerare, și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj cu o ambulanță SAJ Gorj.

Ajunși la locul evenimentului, echipajele de intervenție au constatat că, în urma accidentului, au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una era încarcerată", anunță pompierii gorjeni.

Vizualizări: 918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: