antiVirale

Spectacole cu 300 de oameni la malul Mării Negre

Constanța a intrat în scenariul verde, astfel că restaurantele sunt deschise, dar pot avea loc și spectacolele așteptate de turiști.

Instituţia Prefectului Constanţa a anunţat că aceste măsuri au intrat în vigoare din data de 08.05.2021, ora 00.00, și vor fi valabile pentru 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul perioadei.

"Municipiul Constanța este încadrat în limita de incidență mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori. Asta înseamnă că, începând de mâine, restaurantele vor putea funcționa și la interior, la o capacitate de maximum 50%. Aceeași capacitate maximă se va aplica și în cazul sălilor de spectacole sau a cinematografelor. Totodată, va fi permisă organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale, dar cu participarea a cel mult 300 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt, precum și cu purtarea măștii de protecție", transmite Prefectura Constanţa.

Vizualizări: 1,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: