antiVirale

Vedetă atacată după ce a făcut Paștele în Gorj

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, a făcut Paștele în Gorj, în comuna Stănești. “Hristos a înviat. Ziua noastră a început cu un drum până în Gorj. Am ajuns intr un loc minunat unde ne relaxam cu adevărat. Paște liniștit cu bucurii tuturor”, a transmis vedeta pe pagina de socializare, unde a postat fotografii cu ea și cu fiica ei, într-un cadru de poveste, în satul Curpen.

Oana Roman a fost imediat taxată de Oana Zăvoranu, care și-a făcut un obicei din a ataca vedetele care fac un fel de publicitate ascunsă, pentru a beneficia de servicii gratuite.

„Peppa a ajuns în Rai! A mocangit o excursie unde e mult de băgat la maț, că ea doar pentru asta mai trăiește”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory la o imagine de pe contul Oanei Roman.

Oana Zăvoranu a mai anunțat că emisiunea pe care o realizează pe Youtube va fi difuzată de două ori pe săptămână, dat fiind succesul de care s-a bucurat încă de la primul episod, lansat în luna decembrie a anului trecut.

Principala condiție ca acest lucru să se întâmple cât mai repede este ca pagina de Youtube a vedetei să ajungă la 100.000 de abonați și nu e departe de acel moment, acum având aproape 90.000.

Vizualizări: 1,786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: