Eveniment

Mașină în flăcări, șofer carbonizat

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Deveselu, a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat duminică dimineaţă pe Centura municipiului Caracal (VO6G) şi a luat foc, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Deveselu, în timp ce conducea un autoturism pe VO6G, în municipiul Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc, iar bărbatul a decedat", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Şoferul maşinii a fost găsit în interiorul autovehiculului, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. Incendiul care a cuprins maşina a fost stins de pompieri, autoturismul fiind distrus în totalitate.

"La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat şoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. În urma evenimentului, autovehiculul a ars în totalitate", au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul. 

Vizualizări: 1,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: