Eveniment

Smardoii care au înjurat polițiștii au fost reținuți

Doi bărbați, tată și fiu, au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru ultraj. Aceștia au fost filmați în timp ce înjură și amenință câțiva polițiști chiar în sediul Poliției.

 

Cei doi au fost audiați ore bune, apoi procurorul a decis reținerea lor pentru 24 de ore.

 

„În seara de 7 martie a.c., bărbatul de 53 de ani ar fi exercitat acte de violență asupra unui polițist, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, iar tânărul de 20 de ani ar fi adresat amenințări cu acte de violență și cuvinte și expresii jignitoare unui alt polițist, în aceleași împrejurări. Cercetările au fost continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, delegați de procurorul de caz pentru desfășurarea de activități specifice”, a anunțat IPJ Gorj.

 

Cei doi suspecţi au fost filmaţi în timp ce înjură poliţişti şi se adresează cu apelativul „sclavule” unuia dintre ei.

 

Iniţial, scandalagiii au fost lăsaţi liberi, fapt care a provocat nemulţumirea sindicaliştilor din Poliţie.

 

 În seara zilei de 7 martie, ei au băut într-un restaurant din Târgu Jiu, iar unul dintre ei a sunat la 112 solicitând intervenţia unei ambulanţe. Pentru că au întrerupt apelul înainte de a da toate detaliile şi pentru că a fost vorba despre un apel venit dintr-un local de alimentaţie publică, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj al Poliţiei, pe lângă cel medical. Bărbatul de 53 de ani, nemulţumit de apariţia Poliţiei, l-a lovit cu palma peste cap pe unul dintre poliţişti, iar în acest context cei doi au fost duşi la secţie, unde au continuat scandalul. Scenele au fost filmate, au făcut înconjurul internetului și așa cei doi indivizi au fost reținuți pentru ultraj.

Vizualizări: 1,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: