Politică

Eugen Teodorovici la Rânca. Motivul!

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a fost prezentat duminică seara la Realitatea Plus de senatorul Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, ca fiind cel mai bun finanțist al României și varianta pe care și-ar dori-o de premier.


Din start, apariția lui Eugen Teodorovici alături de Diana Șoșoacă pentru a prezenta soluții economice a indicat posibila colaborarea dintre cei doi. Teodorovici a prezentat în emisiune alternative pentru a acoperi gaura din bugetul României, adică un fragment dintr-un adevărat program de guvernare, propuneri pe care Diana Șoșoacă le-a salutat și le-a asumat.

Mai mult decât atât, Eugen Teodorovici a anunțat în cadrul emisiunii că va participa la Școala de Vară a partidului S.O.S. România, de la Rânca (9-13 august) unde va ține, miercuri, o conferință intitulată ”România, drepturi și obligații în UE”. 

Fostul ministru a evitat să răspundă la întrebarea moderatorului, dacă va candida în tandem cu senatorul independent la alegerile de anul viitor, în formula Şoşoacă preşedinte – Teodorovici premier, spunând însă că îl leagă de Diana Şoşoacă terminologia din nume – Iovanovici, respectiv Teodorovici.

„Probabil că mulţi vor face fel de fel de scenarii, eu apreciez faptul că doamna Şoşoacă m-a invitat la această emisiune ca şi coleg al echipei sale, mă bucur foarte mult, mă simt onorat”, a spus Teodorovici. „Este cel mai bun specialist în finanţe, hai să fim serioşi”, a intervenit senatorul, cu referire la fostul ministru. „Voi merge cu mare drag şi la Şcoala de vară pe care partidul S.O.S. România o va organiza, de pe 9 august, la Rânca”, a întărit Eugen Teodorovici comunicatul de presă al partidului care îi anunța prezența la eveniment.

 

Vizualizări: 2,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: