Politică

Veni, vidi, ”ușcheaua”! Burduja ne-a anunțat că suntem întârziați cu Planul de Restructurare. Cam doi ani!

Vizita Ministrului Energiei, Sebastian Burduja, la Gorj s-a lăsat, așa cum era de așteptat, cu noi promisiuni. Că facem, că dregem, că CEO contează….

Pe lângă mesajele populiste cu care minerii sunt învățați de la înființarea Complexului Energetic Oltenia am auzit din gura ministrului cu cât este întârziat Planul de Restructurare.

Aproximativ doi ani, cam atât este restanța pentru proiectele noi pe care CEO trebuie să le facă. Deci, mult mai mult decât a anunțat subalternul său, Dan Plaveti, președintele directoratului Complexului Energetic Oltenia, care vorbea de câteva luni.

Plaveti nici măcar nu a participat la întâlnirea de ieri, fiind plecat deja în concediu și neinteresat de soarta CEO.

„Eu când am preluat mandatul am setat un obiectiv să accelerăm la maximum și asta a însemnat că am putut să dăm acele contracte, după ce s-au creat companiile de proiect, după ce acționarii s-au înțeles între ei, pentru că în diversele companii de proiect Complexul Energetic Oltenia are diverse ponderi și noi trebuie să recuperăm până la 1,5 – 2 ani de întârziere”, a declarat Ministrului Energiei, Sebastian Burduja. 

A mai promis Burduja că prin octombrie așteaptă propunerile să meargă la Bruxelles să renegocieze ce au stabilit alții în trecut, adică închiderea CEO.

A mai venit unul pe aici (Virgil Popescu), după ce au murit trei oameni prin mocirla de la Jilț Sud și a anunțat că în două săptămâni avem raport complet și măsuri … s-a întâmplat ceva?

 

Vizualizări: 3,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: