Eveniment

Mașină avariată de un șofer drogat

Un tânăr de 24 de ani, din comuna gorjeană Albeni, a fost reținut sâmbătă de polițiști, după ce s-a urcat drogat și fără permis la volanul unei mașini furate.

“Din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul, în seara zilei de 12 mai a.c., ar fi sustras autoturismul unui bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice din localitatea de domiciliu, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Gorj.

Ulterior tânărul ar fi avariat și abandonat autoturismul. În urma verificărilor efectuate, tânărul a fost identificat în dimineața zilei de 13 mai și, fiind testat cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

“Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului, sub supravegerea unității de parchet competente”, transmite IPJ Gorj.

Și nu a fost singurul șofer drogat. La data de 13 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din orașul Segarcea, Județul Dolj în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopșoru, iar în urma testării cu aparatul drugtest acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

 

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: