Social

Centrul de vaccinare va fi deschis duminică în foişorul din Parcul Central 

Două noi centre de vaccinare vor funcţiona de duminică, 16 mai, în municipiul Târgu-Jiu, unul dintre ele fiind în foişorul din Parcul Central, iar cel de al doilea în mall. Programul de funcţionare va fi pe perioada a două weekend-uri, între orele 10-20 pentru centrul de vaccinare din foişor, iar pentru cel din mall programul de funcţionare va fi precum al centrului comercial. 

"Aceste centre vor funcţiona pe perioada a două weekend-uri, dacă vor merge bine vom prelungi perioada. Programul de funcţionare va fi între orele 10-20, pentru centrul de vaccinare din foişor, iar pentru cel de la mall acesta va funcţiona după programul centrului comercial", a spus Răducan Morega, prefect de Gorj. 

Problema personalului care să deservească aceste centre de vaccinare a fost rezolvată, iar în această campanie se va implica şi preşedintele Colegiului Medicilor Gorj, Ana Băleanu. "Am găsit personalul necesar pentru aceste centre. Am avut o discuţie cu doamna Băleanu, preşedinta Colegiul Medicilor Gorj, aceasta m-a asigurat că se va implica în totalitate şi chiar va participa la această campaniei de vaccinare", a declarat Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj. 

Acesta spune că, în ultima perioadă, numărul persoanelor care se vaccinează a crescut. "La început lumea a fost mai reticentă, acum numărul celor care se vaccinează a început să crească. Numărul celor ce se vaccinează fără programare este în creştere, la fel şi al celor care merg la cabinetele medicilor de familie pentru vaccinare", a mai spus Narcis Stoian.

Vizualizări: 1,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: