Eveniment

Marfă confiscată de la un magazin din Târgu Jiu

O tânără din Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal pentru că avea la vânzare produse de firmă, fără acordul deținătorilor de branduri.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat un control pe linia respectării drepturilor de proprietate intelectuală la punctul de lucru al unei societății comerciale, situat în municipiul Târgu Jiu.

“Cu această ocazie, polițiștii au identificat o tânără de 29 de ani, administrator al societății comerciale, care avea expuse spre comercializare, 692 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, purtătoare ale însemnelor și denumirilor mai multor mărci protejate, fără a deține acordul titularilor acestora”, a transmis IPJ Gorj.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, iar valoarea bunurilor ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor este de aproximativ 120.000 lei.

Vizualizări: 2,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: