antiVirale

Manelist cunoscut, în spectacol la Zilele Orașului Târgu Cărbunești 

Va fi petrecere mare la Târgu Cărbunești spre sfârșitul acestei luni. Administrația locală va organiza, în perioada 28-30 august, manifestările de Zilele Orașului. O mulțime de artiști au fost invitați să cânte pentru cetățenii orașului, de ziua lor. Printre cei care vor încinge atmosfera se numără și manelistul Jador. 

Manifestările prilejuite de Zilele Orașului vor avea loc în parcul Stejeret. În prima zi de petrecere, în data de 28 august, de la ora 20.30, pe scenă vor urca Aura Stoican și formația sa, Sylvia cu trupa de dans și Cristina Vasiu. 

În a doua zi a evenimentului, de la ora 17.00, se va desfășura Festivalul ”Gena Bârsan”, iar de la ora 20.00 vor evolua ansamblurile locale, urmate de reprezentațiile interpreților de muzică populară Dumitru Vasilescu, Claudia Dascălu și Emil Badea. 

Formația Triton și Luminița Țicleanu vor deschide ultima seară a manifestărilor de la Târgu Cărbunești. Zilele Orașului se vor încheia cu spectacolul oferit de manelistul Jador, după care cei prezenți la petrecere vor putea să asiste la un focul de artificii pregătit de administrația locală. 

Vizualizări: 2,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: