antiVirale

Trei zile de sărbătoare la Crasna. Încep Zilele Comunei!

Cetățenii din Crasna, județul Gorj, vor petrece cu fast Zilele Comunei, eveniment programat să aibă loc în perioada 26-28 august. Cu acest prilej, autoritățile locale au pregătit o serie de întreceri sportive, premieri, spectacole artistice și inaugurări de obiective de investiții. 

Festivitatea de deschiderea a manifestărilor dedicate Zilelor Comunei Crasna a fost programată pentru data de 26 august, începând cu ora 15.00. Atunci va avea loc și inaugurarea Complexului sportiv și a Centrului Cultural Crasna, urmată de o slujbă religioasă. 

De la ora 16.00, vor avea loc spectacole artistice susținute de Ansamblul ”Ciobănașul”, coordonat de Elena Bălan, și de talentați soliști instrumentiști, îndrumați de profesorul Ion Lianu, care vor susține reprezentații la saxofon și fluier. 

Manifestările vor continua cu premierea a nouă cupluri din localitate care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Administrația locală va acorda fiecărui cuplu longeviv o diplomă de fidelitate și un premiu în valoare de 200 de lei. În încheierea primei zile de manifestări, pe scena de la Crasna vor urca artiștii Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”, care vor susține un spectacol pentru publicul prezent.

Cea de-a doua zi a manifestărilor este dedicată întrecerilor sportive. Astfel, în 27 august, de la ora 11.00, va avea loc un meci demonstrativ de oină, urmat de un Campionat Național de Oină Juniori-fete. 

Și cea de-a treia zi a manifestărilor va debuta cu o întrecere sportivă. De această dată, de la ora 11.00, va avea loc un Campionat local de fotbal. De la ora 15.00, va avea loc festivitatea de închidere a manifestărilor dedicate Zilelor Comunei Crasna. 

  

 

Vizualizări: 5,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: