Social

Mai multe angajări la spitalele din Gorj

Spitalele din județul Gorj au scos în această perioadă mai multe posturi la concurs, de la manager până la îngrijitor.

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” de la Dobrița caută îngrijitoare la Secția II Pneumologie. Cerințele de participare la concurs sunt: diplomă/ adeverință de școală generală, dovadă vechime de minimum 1 an în specialitatea postului în unități sanitare sau de asistență socială. Dosarele de concurs pot fi depuse până pe 16 martie, iar prima promă a concursului va fi pe 24 martie.

Spitalul din Rovinari caută asistent medical generalist debutant (PL), din cadrul Laboratorului de Radiologie (CT și RMN). Concursul va începe pe 31 martie cu proba scrisă. Același spital caută kinetoterapeut debutant. Condițiile de participare la concurs sunt: diplomă de licență în specialitatea kinetoterapeut; certificat de membru vizat pe anul 2021 sau adeverință pentru participare la concurs eliberată de instituțiile abilitate; asigurare de malpraxis în termen. Nu este necesară vechime. Data limită pentru depunerea dosarelor este 22 martie, iar concursul va începe pe 30 martie cu proba scrisă.

Pe lângă aceste posturi, mai sunt scoase la concurs trei funcții de director. Spitalele din Târgu Jiu și Rovinari caută manager, iar spitalul de la Motru a scos la concurs postul de director financiar-contabil. 

Vizualizări: 2,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: