Actualitate

Sindicalist trezit târziu la realitate: O să fie concedieri la CEO! 

Se apropie anul electoral, încep să se dezmorțească și sindicatele. Nu? 

Ca atare, aflăm în "exclusivitate" că, la Complexul Energetic Oltenia ar putea începe un program de disponibilizări începând cu data de 1 iulie!

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu. Sindicalistul afirmă că producătorul de energie nu ar mai avea banii necesari în buget pentru angajați începând cu data respectivă și va recurge la disponibilizări.

Ordinul ar urma să fie dat de la Ministerul Energiei, iar Directoratul CEO se va conforma pentru a respecta Planul de Restructurare.

„La 1 iulie, compania o să facă concedieri. Dacă Legea 197 nu va produce efecte în săptămânile următoare, ăștia vor face concedieri! Ministerul Energiei, prin Directoratul companiei, are ordin să respecte cu strictețe bugetul. Au închis jumătate din capacități și nu au pus nimic în loc. Chiar am participat la o discuție cu Directoratul CEO și chiar s-a pus problema că, de la 1 iulie, trebuie luate măsuri pentru că nu ne mai încadrăm în buget. Lucruri pe care eu le spun, nu le ascund!”, a spus Manu Tomescu.

Apreciem ardoarea și convingerea cu care ne expune Manu Tomescu, tocmai efectele blatului lor, al sindicatelor, blat ce a dus la situația actuală. Acum, la priveghi, degeaba pălăiți, ba unul, ba celalalt, fiindcă doar cu sprijinul vostru s-a ajuns aici. Rămâneți la fel de tăcuți și de dezbinați cum ne-ați obișnuit. 

Proteste pe condițiile de muncă, unii hăis și alții cea, pe fronturi de lucru, unii hăis și alții cea, pe legea pensionării, unii hăis și alții cea, pe combatere a ONG urilor, unii hăis și alții cea...  Cam asta-i cauza, restul sunt doar povești pentru fraieri și atât!

Acest articol să știți că este motivațional. Fiind ceasul al nouălea, sper ca măcar acum să vă unesc pe toți. Să vă unesc împotriva mea vreau să spun! 

În concluzie, jos "măștile" că pandemia a trecut!

Vizualizări: 3,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: