Social

Motru: Face chetă pentru concentratoare de oxigen

Spitalul din Motru este obligat să trateze pacienți Covid, după ce numărul de infectări a crescut la nivelul județului. Primarul localității, Cosmin Morega, spune că spitalul are nevoie de concentratoare de oxigen și face apel firmele din zonă pentru a oferi sponsorizări.

“Având în vedere creșterea accelerată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, Spitalul Municipal Motru internează și tratează pacienți infectați cu Covid, celelalte centre și spitale din județ funcționând la capacitate maximă.

Cu toate că Spitalul Motru are în dotare aparate de oxigen, în urma discuțiilor purtate cu managerul spitalului este nevoie de concentratoare de oxigen suplimentare, drept pentru care fac un apel public către persoanele fizice și juridice din zona Motru și nu numai să punem mână de la mână pentru a putea achiziționa aceste concentratoare de oxigen care sunt foarte necesare la acest moment pentru pacienții internați”, a transmis Morega.

Cele mai multe cazuri de Covid din zonă sunt din Leurda. Primarul face apel la prudență, pentru ca localitatea să nu intre în scenariul roșu, ceea ce s-ar putea întâmpla la finalul acestei săptămâni.

Vizualizări: 1,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: