Social

Două rețineri și o evacuare, din cauza violențelor în familie

Cazurile de agresiune în familie sunt tot mai multe la nivelul județului Gorj. La finalul săptămânii, doi bărbați au ajuns în arestul poliției.

Unul are 25 de ani și este din Slivilești. A fost reținut sâmbătă, după ce a fost reclamat de o tânără din Motru, pe care a bătut-o în propria locuință. Tânărul reținut 24 de ore va fi audiat luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru.

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, a stat și el 24 de ore în arest, pentru că a încălcat ordinul de protecție prin care i s-a impus să nu se apropie de locuință, tot din cauză că a fost agresiv.

Tot pe fondul băuturii, un bărbat de 34 de ani, din Godinești, și-a lovit tatăl și fratele. “În urma verificărilor efectuate și întocmirii formularelor de evaluare a riscului, a rezultat că în cauză se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de agresor, acesta fiind evacuat din domiciliu comun. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a precizat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: