antiVirale

Madonna a ajuns la terapie intensivă

Vedeta muzicii pop Madonna a ajuns de urgență la spital după ce a fost găsită inconștientă acasă, ea având grave probleme de sănătate.

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a fost descoperită inconștientă la locuința sa din New York. Ea a fost de urgență transportată la o unitate de terapie intensivă, unde a primit îngrijiri medicale corespunzătoare.

Conform managerului său, regina internațională a muzicii pop a dezvoltat o infecție bacteriană, motiv pentru care are nevoie de îngrijiri medicale.

Rudele cântăreței originare din Michigan au mărturisit pentru DailyMail.com că au trăit mai multe zile traumatizante, fiind într-o stare de incertitudine cu privire la supraviețuirea artistei.

„În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție se va îndrepta totul, iar familia ei se pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o putem pierde și aceasta a fost realitatea”, a spus un membru al familiei cântăreței, conform dailymail.com.

Un membru al familiei a dezvăluit că prăbușirea șocantă a reprezentat un semnal de alarmă pentru Madonna, care a avut întotdeauna o mentalitate invincibilă și a depus eforturi considerabile pentru a se pregăti pentru turneul său iminent.

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: