pamFLEȚI

Macron confirmă că-i doar un mare jeg!

Declarațiile lui Macron din ultimele zile șochează orice om sănătos la cap, indiferent de doctrina politică sau categoria socială. 

 

Macron: „Pe cei nevaccinaţi, chiar vreau să-i scot din sărite. Şi astfel vom continua să o facem, până la sfârşit. Am eu o strategie. Nu îi voi trimite la închisoare, nu îi voi vaccina cu forţa. Aşa că trebuie să le spunem: de la 15 ianuarie, nu veţi mai putea merge la restaurant, nu veţi putea bea o cafea, nu veţi putea merge la teatru, la cinematograf!” 

Asta este atitudine de șef de stat?!?! Acarianul progresist varsă numai venin. Înverșunarea cu care se manifestă trezește o mai mare îndoială în ceea ce privește vaccinarea. Se mai miră că lumea este reticentă? Când vezi un președinte de stat cu ieșiri specifice unui psihopat, ce așteptări să ai? Triste vremuri trăim...

Declarațiile demente ale lui Macron au stârnit o revoltă și în rândul clasei politice care încă mai cuteză să se exprime liber.
Marie le Pen: „Un preşedinte nu ar trebui să spună aşa ceva. Emmanuel Macron nu este demn de funcţia sa”.

Ghilotina a fost abolită în Franța, în 1981. Mare greșeală au făcut!!! Teroarea instaurată de acest Macron chiar îl califica pentru o reinaugurare a fenomenului.

O altă reacție a venit și din partea lui Valerie Pécresse: „Un președinte nu are voie să împartă francezii în cei buni și cei răi”.

Adevărat! Dar ce nu înțeleg francezii este că Macron nu este președintele lor. Este doar o marionetă progresistă, creată în "laboratorul sultanilor lumii". El execută întocmai ordinele șefilor săi. 

Vezi aici un articol pe această temă:

https://www.sabotorii.ro/articol/cand-macron-da-tonul-acarienilor-barnai-primul-car_4390.html

Vizualizări: 2,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: