Eveniment

Încă o trotinetă Bolt a ajuns în Jiu 

Trotinetele Bolt apar prin cele mai neașteptate locuri, dar nu numai pentru că aceasta este politica firmei care le oferă spre închiriere, ci pentru că sunt folosite și de persoane iresponsabile. 

Revenite pe străzile din Târgu Jiu,, spre bucuria elevilor care se pot deplasa mai ușor spre școală sau la antrenamente, trotinetele sunt din nou aruncate la voia întâmplării. 

Joi una dintre acestea a ajuns din nou în Jiu, acolo unde și anul trecut s-au găsit mai multe  dintre acestea. Nu se știe cum a ajuns acolo, dacă cel care a închiriat-o a și aruncat-o sau dacă a lăsat-o într-un loc care încurca circulația, existând posibilitatea să fie aruncată de un șofer nervos.

Anul trecut au apărut frecvent imagini cu trotinete Bolt aruncate fie în apă fie prin boscheți, ba chiar una a fost urcată pe un stâlp. De cele mai multe ori vinovați sunt cei care le abandonează în locuri care încurcă circulația, fiind parcate inclusiv pe locurile unde sunt parcări de reședință.

Gestul de a vandaliza și arunca în apă aceste trotinete nu face cinste comunității, mai ales că, dacă aceste evenimente se repetă, trotinetele ar putea fi retrase de firma estoniană și mutate în orașe mai civilizate.

Vizualizări: 1,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: