pamFLEȚI

Gorjul e în altă țară? Petrecerile de Revelion, interzise de prefect!

Tinerii din Gorj au reacționat la început de an, după ce au văzut la știri că peste tot în țară au fost petreceri în cluburi, de Revelion, numai la Gorj au fost interzise prin acțiuni de control repetate, dispuse de prefectul Iacobescu. 

Substratul mizer din spatele acestei pandemii este deja arhicunoscut, fapt ce le dă dreptul tuturor oamenilor să ia atitudine, nu doar tinerilor. Nu vreau să părem răutăcioși, dar heirupismul pandemic funcționează doar în zona efectelor, propagandiștii progresiști omițând cauzalitatea fenomenului. De la liliacul picat în China... nimic nou sub soare! În fine, hai să vedem câteva din zecile de reproșuri lansate de tineri, doar la nivelul județului Gorj.

“Pentru cine sunt LEGILE? Prefectul județului Gorj ar putea viziona acest material + altele realizate în noaptea de Crăciun și să vină cu o explicație pertinentă pentru acțiunea Poliției de a închide pentru 30 de zile două cluburi și cam singurele de pe raza județului Gorj”, a scris Lucian Budulan pe pagina de socializare.

Acesta acuză autoritățile că au sigilat cluburile care și-au deschis ușile de Crăciun, astfel că acestea nu au putut organiza Revelionul. “Patronilor le-a fost comunicat faptul că petrecerile organizate au fost ILEGALE, au fost amendați, iar activitatea le-a fost oprită, sigiliul le-a fost pus pe uși. Se pare că doar la noi a fost așa. În restul țării, totul okay. Aplauze pentru aceste acțiuni. După ce că se fac aproape doi ani de când afacerile cu greu sunt ținute în viață de către patroni, fix când mai puteau lua o gură de oxigen, li s-a pus "masca" pe gură”, a mai scris Budulan. 

Și nu a fost singura reacție de pe paginile de socializare. Oana Croitoru, o tânără din județ, studentă în București, a distribuit o știre cu petrecerile care au fost peste tot în țară, în cluburi, cu un comentariu critic la adresa autorităților din județ. “Descătușați în cluburile din toată țara! La Tg-Jiu, cluburile sunt închise. Spre ce destinații ar trebui să ne îndreptam noi, tinerii din oraș, pentru a ne trăi firesc și normal vârsta?!”, a scris tânăra. 

Un alt gorjean, Florin Anghel, a răbufnit și el: "Totul pare desprins dintr-un film prost. Instituțiile care și-au asumat aceste măsuri aberante nu au avut măcar bunăvoința de a-și consulta omologii din alte județe? Asta trecând peste raționamentul lor, fiindcă pare că nu există. Aici nu mă aplec doar asupra situației întâlnită în Gorj de sărbători, ci la întreaga nebunie lipsită de limite" a spus acesta.

Una peste alta, putem înșirui zeci, sute de reacții pertinente. Ideea este că, dacă nu sunt luați în calcul și se merge pe măsuri impertinente, totul este în zadar. 

Vizualizări: 4,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: