pamFLEȚI

Ardiles din Las Fierbinți și domnișoara “România, țară de căcat!”

Cântărețul Mihai Mărgineanu, pe care îl știm și din serialul Las Fierbinți, unde interpretează rolul lui Ardiles, a povestit pe pagina de socializare o întâmplare savuroasă din platourile Pro TV, dar și tristă, în același timp. Iată postarea:

Vorbeam cu Florin Ionescu (baterist de real succes) in masina, in drum spre studiouri, unde aveam de inregistrat un moment intr-o emisiune de mare anvergura si cu multi artisti in program pentru Revelion.

Vorbeam despre cat de tare a scazut calitatea angajatilor din televiziuni, dar si despre cat de ‘afectati’ si ‘afectate’ de importanta lor se poarta domnisorii si domnisoarele care fac PR, marketing sau vanzari prin televiziunile sau radiourile Patriei.

Cum nu mai sunt in strare sa-ti vanda un minut de publicitate calculat corect sau sa iti gandeasca o campanie coerenta de imagine (pe bani!) fara sa te doara capul si organele interne pe tine ca subiect.

Ajungem la studiouri si la poarta ma intalnesc cu Cristi Minculescu care e pus pe glume ce de obicei. Ma ia la misto cum ca ce caut eu acolo ca lautarii canta mai spre dimineata. Eu ii zic ceva despre rock-ul romanesc si alte dragalasenii simpatice absolut naturale si savuroase . Dupa care ne despartim imbratisandu-ne ,in ciuda reglementarilor in vigoare, el avand si ficatul ala sensibil, si plecam fiecare la cabina lui. Pentru ca fiecare aveam cate o cabina. Ca la Hollywood.

In momentul imediat-urmator apare o domnita de platou cu un clipboard in mana pe stilul ‘bossy si ma intreaba repezit ca sa-mi dau seama eu ca ea e in criza de timp:

“ – Tu canti cu Cristi? “

Mi-am dat seama imediat ca se refera la Cristi Minculescu (ca sunt baiat destept). Am zis umil:

“- Nu !”

“ – Dar cu cine canti ?” ma intreaba ea din nou!

Tot umil :

“ – Cu mine “

Ea , vizibil enervata de lispsa mea de coerenta:

“ – Si tu cine esti ca sa scriu aici “ zise ea uitandu-se spre mine si clipboard .

Cum sa se intample asta exact la un minut dupa ce incheiasem discutia cu Ionescu despre profesionalism in televiziuni ?

Am crezut ca nu e chiar adevarat, dar le-am vazut fetele zambitoare ale colegilor protevisti care asteptau sa vada ce se intampla intre mine si don’soara afectata.

Mi-am tras tonul, mecla si atitudinea de tata :

“ – Tu lucrezi in televiziunea asta ?”

“ – Da, bineinteles ca lucrez in televiziunea asta .”

“ – Si te ai uitat vreodata la LasFierbinti ?”

“ – Da, normal! Las Fierbinti este job-ul meu ” zise ea si mai afectata

“ – Pai si nu ti se pare ciudat sa nu stii mai nimic despre job-ul tau?”

Nu ma deranjeaza ca nu-mi cunosti mecla, ca sunt batran si urat, dar s-ar putea sa avem noi o problema de comunicare daca tu nu ii recunosti pe aia 13 oameni de pe generic.

Colegii de pe margine cred ca nu prea o au la suflet pe domnisoara bossy pentru ca isi radeau pe sub barbie si isi aruncau priviri complice unii altora.

Dupa pauza penibila pe care a creat-o ultima intrebare am continuat bombardamentul:

“ – Sunt unul dintre personajele din Las Fierbinti si am fost chemat de producatorii acestui show sa cant . Practic, in calitate de cantaret. Ma numesc Mihai si sunt cel care face coloana muzicala din produsul jobului tau . Imi pare rau ca nu stii asta !’

Replica domnisoarei m-a lasat pe mine fara replica.

“ – Eu nici nu ma uit la televizor” a zis ea nervoasa , intorcandu-se pe calcaie si plecand in treaba ei (de care nu stie nici dracu si nici Dumnezeu care ar putea fi !) .

Nici n-am apucat sa-i zic “felicitari ca nu te uiti la televizor. Sper ca citesti in schimb” pentru ca a disparut cu tot cu figurile de Buftea din caputul el plin de cuvinte si expresii inutile, lasandu-ma masca si pe mine si pe colegii zambitori .

Nu stiu cine este domnisoara, dar sunt sigur ca face parte din categoria aia care zice:

“Romania , tara de cacat!”

Vizualizări: 2,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: