pamFLEȚI

Djokovic le-a dat cu pandemia în cap!

"La mulți ani tuturor! Vă urez sănătate, iubire și fericire în fiecare moment și sper să iubiți și să respectați toate ființele de pe această planetă minunată. Am petrecut timp de calitate alături de persoanele iubite, iar acum mă îndrept către Australia, cu o scutire pentru a putea juca”, a scris Novak Djokovic pe Instagram.

Cum e, băi, națiune? Știți vorba aia românească, "interesul poartă fesul"? Cam așa și cu pandemia vieții, reguli, obligații...

Australienii au uitat de tot și de toate când la mijloc a apărut interesul financiar. Mare scuipat în ochi și-au luat cetățenii australieni și nu numai! 

O grămadă de reacții pe acest subiect și ploaie de reproșuri. Cum să accepte un nevaccinat la un turneu final? Pe bună dreptate, zic! Pe bună dreptate doar dacă o privim din perspectiva "să moară și capra vecinului"! 

Altfel... nu văd de ce trebuie să te deranjeze unul ca Djokovic care, din crez, a refuzat să se înroleze și să se supună "prevenirii pandemice", refuzând vaccinul. De toată lauda atitudinea sârbului, când la mijloc este integritatea lui fizică. Decizie firească.

"Derogarea" primită însă de acesta pentru a putea participa la Australian Open a revoltat nu doar marile cluburi de fotbal sau alți tenismeni internaționali. Trompeta progresistă Cristian Tudor Popescu a răbufnit la adresa lui Djokovic: „Nole ne arată cu acest prilej că antivaccinismul lui e mai presus de dragostea pentru tenis”. Vedeți? Aceasta este manifestarea unui cap de vibrator uzat! 

O mai mare anomalie nici că se putea spune. La mintea lui, dacă mâine îi este cerut să facă o perfuzie cu zacuscă pentru a mai putea profesa (manipula) el, nu ezită o secundă. Asta pentru că dragoste mare pentru jurnalism. Râs! 

Vizualizări: 2,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: