Social

Locuințe pentru angajații din sănătate și învățământ

Primăria orașului Novaci va construi un bloc de locuințe special pentru angajații din Spitalul Novaci și pentru profesorii care predau ore în unitățile de învățământ de pe raza localității. Investiția totală se ridică la aproximativ 6.500.000 mii lei.

Blocul va avea apratamente cu două și trei camere. Pe lângă medici, asistenți și profesori, cereri pentru o astfel de locuință vor putea depune și tinerii din orașul Novaci. Proiectul de realizare a fost deja scos la licitație, iar acum administrația locală ofertele de la contructorii interesați.

„Prezentul proiect propune realizarea unui bloc de locuințe sociale pe terenul situat in intravilan, Orasul Novaci, cu numarul cadastral 39092, Judetul Gorj. Constructia nou propusă, va cuprinde 15 apartamente de 2 si 3 camere si va avea regim de înalțime P+3E, casa scarii, un lift, spații anexe. Corpul de clădire propus va avea structura de rezistenta realizata din cadre de beton armat si diafragme turnate monolit. Planșeele de peste parter si etaj sunt din beton armat. Acoperisul este de tip terasa necirculabila. Infrastructura va fi realizata din fundații continue din beton armat. Suprastructura va fi realizata din stâlpi si diafragme de beton armat cu latura minima de 30cm si grinzi de beton armat rezemate pe elementele verticale dispuse pe cele doua directii principale. Terenul studiat este situat in intravilanul Orasului Novaci, Judetul Gorj cu suprafata de 869mp”, se arată în anunțul postat de Primăria Novaci.

Durata estimată de execuție a investiției este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: