Social

Foto/Spitalul din Târgu-Cărbunești, extins și modernizat

Investiții importante la spitalul din Târgu-Cărbunești. Ambulatoriul a fost extins, modernizat și dotat cu tot ce este necesar pentru ca pacienții să fie tratați cum trebuie. În lucru mai sunt trei secții. Investiția de aici se ridică la șapte milioane de lei.

Primarul din Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău, a explicat că la spital vin circa 80 de mii de bolnavi așa că investițiile sunt necesare. Ambulatoriul a fost extins și modernizat după ultimele standarde: “Este un spital cu mare adresabilitate pentru că aici vin și se tratează pacienți cam dintr-o treime a județului, aproape 80 de mii de oameni. Tocmai ce am recepționat lucrările la ambulatoriu, un proiect pe fonduri europene și de pe 5 ianuarie, s-a putut reintra în această clădire care a fost extinsă, modernizată și dotată după ultimele standarde”.

În derulare mai este o investiție în spital. Este o construcție nouă realizată de Compania Națională de Investiții. „De asemenea, avem în lucru corpul C14, din spate, cu cele trei secții: Cardiologie, Pneumologie și Medicină Internă, care va fi recepționat în această primăvară. O investiție susținută de Compania Națională de Investiții care se ridică la aproximativ 7,5 milioane de lei. Fiind o construcție care a plecat de jos, nouă în totalitate, va oferi condiții optime pentru tratament”, a mai explicat primarul din Târgu-Cărbunești.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: