Social

Localnicii din Baia de Fier fără contracte la apă, amenințați cu debranșarea

Societatea Aparegio, operatorul regional de apă și canal, a pus gând rău cetățenilor din comuna gorjeană Baia de Fier racordați la rețeaua de apă și canal care nu au încheiat până acum contracte în acest sens. Aceștia vor primi notificări prin care vor fi înștiințați să intre în legalitate. În caz contrar, riscă sancțiuni și vor fi debranșați de la rețea.  

”Operatorul Aparegio informează toți utilizatorii din localitatea Baia de Fier  că sunt obligați să încheie contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare  cu societatea. În aceste săptămâni, sunt trimise către populație notificări în care se menționează urgentarea acestui demers, locațiile unde se poate încheia contractul și documente necesare. Trebuie reamintit faptul că  utilizarea fără contract a serviciului de alimentare cu apă și canalizare constituie contravenție.”, au transmis reprezentanții Aparegio. 

Localnicii au la dispoziție 10 zile de la primirea notificării pentru a încheia contractul cu operatorul. ”Prezenta se consideră notificare, iar în caz de neprezentare a celor solicitate în vederea încheierii contractului de furnizare /prestare a serviciilor de apă şi canal, în termenul  menționat se va proceda și la sistarea furnizării serviciilor, respectiv debranşarea de la reţeaua de apă fără nicio altă avizare, şi la sancţionarea dvs. cu amendă contravenţională conform art.47 alin.1 lit.c şi d din Legea 51/2006, republicată”, scrie în notificarea pe care o vor primi cei vizați.                                                                 

Vizualizări: 1,817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: