Actualitate

Contract pe două luni pentru transportul energeticienilor SE Rovinari 

CE Oltenia a găsit operator pentru transportul salariaţilor de la Termocentrala Rovinari de la domiciliu la locul de muncă şi retur. În acest sens, compania energetică a încheiat, la finalul săptămânii trecute, un contract pe două luni cu o asociere de firme, lider de asociere fiind o societate din Târgu Jiu. Contractul are o valoare de 642.062,28 lei. 

”Contractul s-a incheiat cu Asocierea S.C. GABICOST COM S.R.L. (lider asociere) & S.C. EVELINE S.R.L. (asociat 1) & S.C. Ad&Fynutury Trans S.R.L. (asociat 2) & S.C. Promovidal Serv S.R.L. (asociat 3) & S.C. Expres Transport S.A. (asociat 4) & S.C. Danybos Travel S.R.L. (asociat 5)”, se arată în anunțul de atribuire. 

Pentru a contracta aceste servicii, compania a aplicat o procedură de urgență. Contractul pentru transportul salariaților a expirat în 24 septembrie, iar la licitația organizată în acest sens în luna iunie a fost depusă o ofertă din partea aceleiași asocieri de firme, dar suma depășea valorea estimată de companie, drept pentru care a fost anulată. 

Compania are în derulare o procedură de licitație pentru încheierea unui contract pe un an, care se va finaliza la sfârșitul lunii, în valoare de aproape 3.5 milioane lei. 

Vizualizări: 1,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: