Actualitate

Giorgi: Se scrie negru pe alb că Daniel Burlan a prejudiciat compania cu miliarde lei vechi

Fostul supraveghetor din Complexul Energetic Oltenia, Gabriel Giorgi, continuă să atace managerul companiei, pe care îl acuză că închide ochii la furturi.

După ce a scris despre furtul de role, despre consumuri fictive de motorină și despre presupuse șpăgi la angajare, Giorgi revine cu o nouă postare, în care se întreabă dacă achizițiile de piese noi nu ascund de fapt ceva foarte grav. Mai exact, dacă vorbim de piese vechi scoase din cariere, cărora li se aplică o spoială și sunt vândute apoi ca și cum ar fi noi.

Iată postarea lui Giorgi: “Tambur acționare bandă VD630×2300×2800; Contract 723/CEOSM/05.04.2022; Aviz de însoțire 2290/06.09.2022; O fi nou, n-o fi nou???!!!

O fi furat, i s-a aplicat o spoiala și apoi a fost introdus din nou în CE Oltenia cu voia "prea înaltului" președinte, bineînțeles pe bani mulți???!!!

O fi fost dat l-a reparat, i s-a aplicat o spoiala și apoi reintrodus în CEO?!

Cert este că unui asemenea echipament nu poți să îi accepți recepția calitativă niciodată!

Dumneavoastră ce ziceți, domnule Burlan? Cunoașteți cazul/fapta foarte bine!”.

Postarea conține și un post-scriptum din care înțelegem că urmează și alte dezvăluri. “PS. Încă nu am ajuns la raporturile Curții de Conturi și ANAF-ului unde se scrie negru pe alb că Daniel Burlan a prejudiciat compania cu miliarde lei vechi!!!”, a scris Giorgi.

Managerul CE Oltenia, Daniel Burlan, încă nu a reacționat, compania având un birou de presă care a “produs” ultimul comunicat în luna august.

 

Vizualizări: 5,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: