Actualitate

Noul director de la Ambulanță vrea să îi lase fără pâine pe liderii de sindicat

Nou director al Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, Tiberiu Tătaru, numit în funcție în cursul acestei luni, spune că medicii au fugit de acest serviciu de teama scandalurilor. “Am încercat să cooptez foarte mulți medici. Toți mi-au spus că se tem de scandalurile care au avut loc în cadrul acestei instituții. Eu vreau să le garantez tuturor că acum a început o perioadă foarte lungă de stabilitate”, a spus Tătaru la Accent TV.

Tătaru susține că epoca scandalurilor a trecut: “Așa cum am dovedit și la celelalte instituții publice pe care le-am condus până acum, o să ofer stabilitate, siguranța locului de muncă. Medicii care vor accepta să lucreze alături de noi cu siguranță vor avea un serviciu frumos, elegant și vor reuși să își etaleze toate aptitudinile profesionale în slujba cetățeanului”.

Tătaru a explicat și că un medic bun are foarte multe oportunități, chiar mai bine remunerate față de Serviciul Județean de Ambulanță. “Oferim și noi salarii atractive, doar că medicii au preferat liniștea din interiorul instituțiilor. Adică, să fiu mai bine înțeles, evitarea scandalurilor și aparițiilor în mass media, lucru care s-a tot întâmplat până acum. Eu garantez că nu se va mai întâmpla sau nu în termenii de până acum, pentru că foarte multe informații care au apărut au fost și nuanțate, ca să zic așa, nu au reflectat întotdeauna realitatea”, a mai spus Tătaru.

Sigur că este doar un discurs motivațional, pentru că Tătaru nu poate garanta nimănui că apare sau că nu apare în presă. Mai ales când cetățeanul este afectat.

Tătaru a adăugat că vrea să fie un manager deasupra luptelor sindicale. “Nu sunt interesat de așa ceva. Eu solicit salariaților doar să își efectueze atribuțiile din fișa postului și nimic mai mult. Le-am și spus liderilor de sindicat că, în viitorul apropiat, probabil că o să le iau pâinea, pentru că eu peste tot pe unde am lucrat, din poziția de manager am fost un lider de sindicat mai bun decât toți sindicaliștii”, a spus Tătaru. “În viitor iau în calcul chiar majorarea sporului pe care îl oferim în prezent salariaților. Este posibil să reușim chiar anul viitor, pentru că acești oameni merită totul”, a conchis directorul SAJ Gorj. 

Tătaru a fost numit interimar, pentru o perioadă de șase luni.

Vizualizări: 9,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: