Actualitate

Doi supraveghetori ai CEO își pierd mandatele

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia încetează la 27 septembrie, dar numai unul a fost prelungit, susțin surse neoficiale.

Pesedistul Gabriel Giorgi și liberalul Nicolae Bobu nu au mai beneficiat de încrederea acționarilor, așa că rămân de luna viitoare fără indemnizația babană, un supraveghetor câștigând pentru o ședință cât un miner în două - trei luni de muncă.

Urmează să fie selectați alți supraveghetori. Giorgi a dat de înțeles pe pagina de socializare că totul i se trage de la managerul Daniel Burlan. “Ce ți se poate întâmpla, dacă îl întrebi pe președintele Directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră? Răspuns: ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supraveghere al CEO pentru… impertinență! Va urma!”, este mesajul transmis vineri de Giorgi.

În cazul liberalului Bobu, cel mai probabil acesta a pierdut încrederea politică, el fiind apropiat de fostul președinte al PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu și de viitorul președinte, Ion Iordache.

Vizualizări: 3,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: