Actualitate

Giorgi continuă atacul la Burlan. Furt de motorină și “credite” pentru angajare

Social-democratul Gabriel Giorgi, căruia îi expiră în această lună mandatul de supraveghetor la Complexul Energetic Oltenia, continuă atacurile la adresa managerului Daniel Burlan.

Într-o primă postare pe pagina de socializare, Giorgi a spus că i s-a transmis că nu îi va mai fi prelungit mandatul, din motive de impertinență. Impertinența fiind aceea de a pune întrebări în legătură cu furturile din carieră. Și nu i-a mai fost prelungit.

A urmat o nouă postare, în care sugerează faptul că multe angajări s-au făcut pe șpagă. “Oare câți dintre cei care s-au angajat în CEO în ultimele 6 luni și-au făcut credite în bancă înainte de angajare? Eu zic că mulți! Voi ce ziceți?”, a scris Giorgi. CE Oltenia a făcut în acest an peste 1.500 de angajări pe perioadă determinată, până la 31 decembrie, fiind probabil ca aceste contracte să fie prelungite anul viitor.

O a treia postare este însă mult mai aplicată și se referă la furtul de motorină. Giorgi a postat o fotografie cu o draglină din cadrul sectorului asecări Roșia, care ar fi fost deplasată în ultima lună de doar trei - patru ori, dar a consumat cantități mari de motorină.

“Câte ore de funcționare credeți că are cofirmate în perioada 02÷14.09.2022?

Răspuns:

Din BCZ-uri (bonuri de confirmare zilnica) reiese faptul că a funcționat, în medie, 3 ore/zi!

Am vrut să determin câtă motorină s-a furat în această perioadă și am observat că în data de 02.09 pentru 4 ore de funcționare a consumat 51,2 litri, în data de 05.09 pt. 3 ore a consumat 76,47 litri și în data de 06.09 pt 3 ore a consumat 38,4 litri! Pentru restul zilelor nu am mai putut determina pt că nu au mai fost înscrise în BCZ-uri resturile din rezervor și alimentările”, a scris Giorgi.

Acesta spune că l-a întrebat pe președintele directoratului de aceste furturi și confirmări fictive. “Rezultatul îl știți! Sunt convins că ministrul energiei, dl. Virgil Popescu, a luat o decizie în necunoștință de cauză bazându-se pe minciunile lui Burlan, necunoscând realitatea din teren!

Sunt convins că nu știe nici faptul că motorina furată este vândută sub prețul pieței la anumiți prestatori din CEO care își confirmă fictiv utilajele și aceeași motorină o încasează de mai multe ori!

Oare de ce Daniel Burlan, aducându-i-se la cunoștință, implicit știind de acest fapt, nu ia nicio măsură???!!!

Va urma! O să vorbim și de Chișcani și de motoarele furate și de banii aruncați pe pază... chiar și de pământul din cărbune și stocurile de cărbune raportate mincinos la București!

Sunt convins că dlui ministru nu i s-au adus toate acestea la cunoștință!”, a mai scris Gabriel Giorgi, care pare să fi început un război pe termen lung cu Burlan, care încă nu i-a dat replică.

Interesant este că Burlan are talentul de a fi bine cu puterea, a fost bine și cu Vîlceanu cât a contat, apoi a fost bine cu Weber, acum e bine cu Iordache și tot așa. Giorgi îi poate poate tulbura puțin apele, dar cam atât.

 

Vizualizări: 4,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: