Politică

Primar, după ce s-a înjurat cu o funcționară: “A fost o discuție normală”

Primarul din comuna gorjeană Dănești a comentat scandalul în care a fost implicat vineri, în timp ce era în sediul Primăriei Târgu Jiu. Mădălin Paliță s-a înjurat cu o funcționară, motivul fiind unul de natură personală.

“A fost o discuție normală, în care i-am atras atenția ca în spațiul public și pe facebook să nu mai invoce familia mea”, a spus Paliță.

Din filmarea prezentată în exclusivitate de Sabotorii rezultă altceva. “Să nu te mai iei de familia mea. Rup cu dinții din tine. Nesimțito ce ești. (...) Dau cu tine de toți pereții ăștia, nesimțito ce ești. Te ia mama dracu, proasto ce ești”, a spus primarul în timpul discuției, iar funcționara nu s-a lăsat mai prejos și i s-a adresat cu “animalule”, “țigan împuțit” și “jeg ordinar”.

Primarul a explicat ce s-a întâmplat. “Când ataci familia unui om, lucrurile degenerează. Eu i-am atras respectuos atenția să nu mai adreseze în spațiul public nimic la adresa familiei. (...) Dânsa de fel este mai agresivă. Probabil a vrut să mă atragă într-o poveste de genul acesta și chiar i-a reușit”, a mai spus Paliță.

Primarul susține chiar că a fost pălmuit de respectiva femeie, care i-ar fi arătat și un gest obscen.

Vizualizări: 2,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: