Actualitate

Licitații de milioane la primăriile din Gorj

Mai multe lucrări sunt licitate în decembrie de primăriile din Gorj.

Primăria Tismana pune la bătaie 693.339 de lei pentru dotarea școlilor cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, licitația fiind pe 15 decembrie.

La Mușetești, primăria a scos la licitație modernizarea sistemului de alimentare cu apa prin suplimentare debit, inlocuire si extindere de retele precum si echipamentelor acestora. Valoarea investiției este estimată la 5.228.000 lei, iar termenul de depunere a ofertelor este 14 decembrie. Aceeași primărie caută firmă pentrurealizarea lucrării de eficientizare energetică a sediului instituției, pentru suma de 1.190.677 lei, ofertele putând fi depuse până pe 22 decembrie.

Primăria Turceni anunță lucrări pentru "Cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei la sediul primariei”. Este o lucrare în valoare de 2.535.188 lei, pentru care firmele interesate pot depune oferte până pe 13 decembrie.

O lucrare mai mare, de 8.849.550 lei, este licitată de Primăria Slivilești. Este vorba de sistemul de alimentare cu apă, licitația fiind pe 15 decembrie.

Proiectare şi execuţie lucrări în cadrul proiectului ,, Extindere retea de canalizare menajera in Comuna Cruset, Județul Gorj” este o altă lucrare licitată în această lună, pe 11 decembrie. Valoarea estimată a lucrării este de 8.689.429 lei.

 

Vizualizări: 2,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: