Actualitate

Are soluția pentru lipsa de personal din cariere

Un salariat al Complexului Energetic Oltenia are soluția pentru lipsa de personal din carierele miniere. Acesta a scris pe pagina de socializare că, dacă ar fi aduși în producție cei ținuți la birouri, problema ar fi parțial rezolvată.

De altfel, din toate carierele vin plângeri că, inclusiv dintre cei 1.800 de angajați pe perioadă determinată, încadrați în ultimii doi ani, o parte ar fi pitulați prin birouri sau, mai rău, ar presta servicii în gospodăriile șefilor.

“Înainte de a face angajări, să-i scoată în carieră pe ăia care figurează în carieră și sunt ținuți prin birouri, slugi pe acasă etc.”, a comentat salariatul.

Și mai sunt și alte păreri de care administrația CE Oltenia ar trebui să țină cont: “CE Oltenia nu va avea un succes în viitor dacă continuă să angajeze femei, trebuie luata în serios aceasta activitate de producție cu oameni cu experienta, în special bărbați tineri”, “Puneti dracu mana si angajati oameni calificati, angajati tinerii din scolile pe care le-ati finantat! Dati contracte pe perioada nedeterminata, nu pe 6 luni 6 luni, ca la milogi! Ce contracte sunt alea? Foaie verde loboda! In caz de accident de munca, de o boala mai rea, dupa 6 luni ceaules baules, omul ramane nenorocit si pe voi la doare la bascheti s-a terminat contractul”, “La angajare cereti sa aduca si piese de schimb (role si covoare de transportor)”.

Oamenii scriu despre problemele lor de ani buni, dar nu-i mai ascultă nimeni.

Vizualizări: 2,916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: