Actualitate

Licitație anulată la Complexul Energetic Oltenia 

Șefii Complexului Energetic Oltenia încearcă de luni bune să își facă asigurare de răspundere civilă, dar licitația a fost din nou anulată.

235.805 lei, plus TVA, era suma pusă la bătaie de CE Oltenia pentru a le face asigurare supraveghetorilor și membrilor Directoratului. O licitație similară a mai fost în februarie, atunci valoarea estimată fiind de 124.130 lei, dar nu au fost oferte depuse, iar licitația a fost reluată pentru o sumă aproape dublă.

A doua licitație a fost anulată chiar înainte de termenul limită al deschiderii ofertelor, 12 mai 2021.

Compania mai are acum șase supraveghetori, aceștia fiind Cosmin Mitrică, Constantin Vlad, Alexandru Marcoci, Mădălin Georgescu, Marian Vasile și Vladimir Tanasiev. Mandatele acestora expiră pe 20 iunie. 

Polița de asigurare era menită să acopere „răspunderea civilă a persoanelor asigurate pentru daunele/prejudiciile patrimoniale cauzate față de companie, cât și față de terți (angajați, parteneri de afaceri, autorități, acționari etc) ca urmare a oricăror acte sau fapte culpabile, săvârșite cu prilejul sau în legătură cu exercitarea funcției/atribuțiilor manageriale”.

Limita de răspundere, adică suma maximă pe care o poate acorda asigurătorul cu titlu de despăgubire, ar fi fost de 20 de milioane de euro pentru toate persoanele asigurate.

Cel mai probabil, licitația va fi reluată în perioada următoare.

Vizualizări: 2,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: