Eveniment

Accident rutier cu două mașini implicate 

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DJ 665-D Sitești. Din primele informații transmise de reprezentații IPJ Gorj, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Polițiștii sunt la fața locului pentru fluidizarea traficului rutier și cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Actualizare

 10 persoane implicate în accidentul rutier. 

"În jurul orei 08:00, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza orașului Novaci, satul Sitești în care au fost implicate 2 autoutilitare.
La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului, din cei 10 ocupanți ai autoverhiculelor, 3 au suferit leziuni. Este vorba despre 3 persoane de sex masculin cu vârste de 21, 27, respectiv 37 de ani care au suferit leziuni ușoare. Cei 3 bărbați au fost evaluați medical la fața locului, iar ulterior au fost transportați la Spitalul din Novaci pentru investigații medicale suplimentare", transmite ISU Gorj.

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal în acest caz. 

"Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Vîlcele, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Bumbești Pițic către Novaci, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 3 bărbați, în vârstă de 21, 27 și 37 de ani, pasageri în primul autoturism, care au fost transportați la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: