Social

Lasă Jandarmeria pentru un post în poliție

Vineri a fost ultima misiune pentru siguranța turiștilor în zona montană Rânca pentru jandarmul montan plutonier adjutant Voicu Victor Gabriel

“După o carieră militară de peste 22 de ani în structuri de ordine publică, pază și protecție instituțională, formare profesională și jandarmerie montană, plt. adj. Voicu Victor Gabriel a promovat examenul organizat de I.P.J. Gorj și va fi încadrat ca ofițer, iar ca responsabilitate va avea activitatea de educație fizică și autoapărare a polițiștilor gorjeni”, a transmis Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Gorj.

Gabriel Voicu are numeroase cursuri de alpinist, de schi, de arte marțiale, de tragere cu armamentul din dotare.

“Pasiunea pentru arte marțiale a început prin participarea la cursurile de karate organizate într-un club din municipiul Târgu-Jiu, ulterior a participat la cursuri cu specialiști români și străini iar ca jandarm a participat la stagii de pregătire cu formatori chinezi”, a precizat sursa citată.

Voicu a înființat în anul 2006 Clubul Dragon Târgu-Jiu, unde a predat cursuri de kickboxing și tehnici de autoapărare, participând cu sportivii antrenați la numeroase competiții naționale.

A făcut parte în decursul mai multor ani din lotul Jandarmeriei Române pentru competițiile de Unifight, iar la concursurile organizate în cadrul M.A.I. a obținut mai multe titluri de campion.

Vizualizări: 17,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: