Social

Gorjean dispărut, căutat în pădure

Poliţiştii din Turceni au fost sesizați, duminică, prin apelul 112, cu privire la dispariția lui Ion Bordei, de 84 de ani, din comuna Plopșoru, satul Olari. Acesta ar fi plecat, sâmbătă, voluntar de la domiciliu şi nu ar mai fi revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime aproximativă 1,65 m, greutate 55-60 kg, constituţie astenică, păr cărunt cu chelie în față, ochi căprui, față ovală. În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu un pulover și o vestă de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta cizme din cauciuc.

Polițiștii, împreună cu lucrătorii IJJ și ISU Gorj, 10 voluntari, cu ATV-uri și autoturisme de teren și patru pădurari, din cadrul Ocolului Silvic Turceni, efectuează căutări în zona împădurită, din apropierea locuinței persoanei dispărute.

“Pentru a oferi orice detalii, cu privire la identificarea persoanei dispărute, vă rugăm să apelați numărul de urgență 112, sau să va deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul IPJ Gorj.

actualizare: Polițiștii, împreună cu voluntarii, au reușit să îl depisteze pe bătrân teafăr și nevătămat, la aproximativ 5 km de domiciliu, într-o zona împădurită, din comuna Bâlteni, acesta declarând că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Vizualizări: 3,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: