Social

Angajări la trei primării din Gorj

Mai multe primării din Gorj fac angajări în această perioadă. Primăria Comunei Arcani a scos la concurs un post de asistent social debutant, în cadrul Compartimentului sănătate și asistență socială din aparatul de specialitate al primarului.

Sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea asistență socială.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 22 februarie 2022, ora 16.00. Prima probă a concursului va fi pe 10 martie. 

Primăria Scoarța angajează șofer pentru microbuzul școlar. Candidații trebuie să aibă diplomă de Bacalaureat, permis de conducere categoria D, atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR și card tahograf.

De asemenea, trebuie să aibă o vechime ca șofer de cel puțin patru ani.

16 februarie este data limită până la care pot fi depuse dosarele candidaților. Pe 25 februarie, va avea loc proba scrisă. 

Primăria Bengești-Ciocadia caută muncitor calificat. Mai exact, autoritățile au anunțat că angajează un instalator apă și canal în cadrul Serviciului de alimentare cu apă al localității. Vechimea nu este obligatorie.

Este nevoie de studii medii sau școală profesională, un curs calificare „Instalator instalații tehnico-sanitare”, cu certificat de absolvire.

Pe 21 februarie, va fi proba scrisă, iar pe 23 februarie, este programat interviul pentru acest post.

Vizualizări: 8,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: