antiVirale

Lansare de carte cu sala plina

Mansarda Bibliotecii Județene "Christian Tell" din Târgu Jiu a fost neîncăpătoare ieri pentru iubitorii de poezie. A fost lansat volumul de poezii "Frumusețile și durerile unei vieți", scris de poetul Vasile Certezeanu. 

Inedit este faptul că poetul Vasile Certezeanu este angajat la o firmă de pază, fiind descris de prieteni ca un om cu calități exceptionale. Un om sincer, decent, de o simplitate și o curățenie morală care poate fi exemplu pentru noi toți. A decis să-și lanseze creația de poezii la vârsta de 64 de ani, tot la îndemnul celor care-l lăudau pentru fiecare poezie scrisă. Astfel a reușit să aducă strada sus la bibliotecă, făcând sala să vibreze de emoție.

Cele peste 120 de poezii din carte sunt trăirile sincere din viata poetului, versurile sale exprimă idei și sentimente personale, patriotism cu substrat filosofic, scene si peisaje din viața satului natal. Poeziile sale sunt vibrante, iar autorul ne împărtășește emoția personală și este imposibil să nu ne regăsim măcar într-una din poeziile sale. 

 Vasile Certezeanu scrie versuri convins că românul e născut poet!

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: