Social

Angajează șofer. Vezi condițiile!

Primăria comunei Hurezani din județul Gorj angajează șofer pentru microbuzul școlar. Cei interesați de acest post trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice, printre care să fie posesorii unui permis de conducere pentru categoria „D” și „D1”.

Candidații trebuie să își depună dosarele până la data de 22 decembrie 2023.

„Comuna Hurezani, judeţul Gorj, organizează în data de 08i anuarie 2024, ora 10:00, la sediul instituţiei, concurs, pentru ocuparea unui post vacant de şofer ( microbuz școlar ), pe perioada nedeterminată, în cadrul Compartimentului administrativ. (...) 

Condiţii specifice:

• Nivelul studiilor – medii absolvite cu diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire ;

• Poseda permis de conducere categoria “D” și ,,D1,,;

• Posedă atestat pentru trasportul rutier de persoane, eliberat de ARR;

• Aviz psihologic transport persoane eliberat de cabinet psihologic autorizat pentru evaluari de siguranța transporturilor ;

• Posedă card tahograf;

• Vechime în specialitatea postului – 5 ani vechime în activitatea de transport persoane”, se arată într-un anunț postat de reprezentanții primăriei Hurezani.

Concursul pentru ocuparea postului de șofer pe microbuzul școlar va consta în trei probe: selecția de dosare, proba scrisă și interviul. Selecţia dosarelor de către membrii comisiei de concurs va avea loc în data de 28 decembrie 2023, susţinerea probei scrise este programată pentru data de 08 ianuarie 2024, iar interviu în data de 11 ianuarie 2024. 

 

Vizualizări: 4,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: