Social

Traficant de droguri, trimis să lucreze la primărie

Un bărbat din județul Gorj a fost condamnat la 2 ani şi șase luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri de risc și obligat să presteze 100 de ore de muncă în folosul comunității. Ca să nu ajungă după gratii, bărbatul va trebui să lucreze, „cu prioritate, în cadrul Primăriei Târgu Cărbunești sau în cadrul Primăriei Scoarța”, a decis, marți, Tribunalul Gorj. 

Pedeapsa a fost suspendată pe un termen de supraveghere de 4 ani, timp în care Adrian Gănescu este obligat să urmeze un curs de pregătire școlară ori de calificare profesională și să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare.

Bărbatul se află în arest din data de 3 iunie, când a fost prins în flagrant în timp ce preda unui angajat al unei societăți de transport internațional două cutii în care se aflau mai multe medicamente ce conțineau Clonazepam (17.470 de bucăți) și Alprazolam (106.065 de bucăți), substanţe din categoria drogurilor de risc. Marfa valora circa 600.000 de euro.

Potrivit procurorilor, bărbatul a preluat, deţinut şi a transportat drogurile de risc din oraşul Târgu Cărbuneşti în municipiul Târgu Jiu, unde au fost încărcate într-un autocar cu destinaţia Norvegia, în vederea comercializării pe teritoriul acestei ţări. 

Tot atunci au fost identificate şi ridicate sumele de 1.500 de euro şi 1.950 de lei, instanța menținând sechestrul asupra banilor. Decizia magistraților nu este definitivă.

Vizualizări: 4,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: