Politică

Morega (Motru): Nu au votat bugetul pentru că sunt șantajabili

Bugetul Primăriei Motru a fost în sfârșit votat, anunță primarul Cosmin Morega. Un bloc social cu 30 de apartamente, reabilitarea casei de cultură și alte investiții care țin de infrastructură sunt prinse în bugetul de 44 de milioane de lei.

Primarul susține că nu au votat bugetul consilierii care lucrează în CE Oltenia, semn pentru el că nu au fost lăsați. “Atenție! Fostul primar, fostul senator și mai marii din minerit care, vremelnic, ocupă posturi de conducere în cadrul CEO, nu au votat acest buget! De ce nu au votat? Nu au fost lăsați de șeful lor suprem să facă acest lucru vânzându-și onoarea, cinstea și chiar sufletul pentru propriul interes - șef de carieră, șef birou carieră, șef minerit, inginer șef etc”, a transmis primarul Morega.

Acesta susține că mulți consilieri sunt șantajabili. “În 2020, când am spus că în Consiliul Local nu au ce căuta oameni șantajabili, nu am greșit... persoane șantajabile și azi, care în urma încrederii acordate de dumneavoastră, cetățeni de bună credință, nu fac decât să își vândă votul pentru propriul interes - funcții, salarii, posturi pentru apropiați și rude etc. Ei nu au nicio vină, vina este a noastră care i-am votat ani la rând, ei profitând de buna noastră credință, iar la prima adiere de vânt v-au trădat, ne-au trădat și ne vor trăda”.

Cosmin Morega le transmite “mult respect” consilierilor care au votat bugetul și “dispreț” pentru ceilalți, pe care îi numește trădători, lingăi, profitori, cerșetori, oameni fără pic de demnitate politică cetățenească și administrativă.

Vizualizări: 1,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: