Social

Copil de 13 ani, mort după o decepție în dragoste

Tragedie în Drobeta-Turnu Severin. Un adolescent de 13 ani a murit, după ce s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități. 

Minorul a murit pe loc, în urma căderii în gol de la aproximativ 7-8 metri, după ce s-a izbit direct de pământ. 

„Când am ajuns noi, copilul era căzut pe pământ. Leziunile au fost foarte grave, incompatibile cu viața, iar decesul s-a produs pe loc. Noi nu am mai putut efectua resuscitarea”, au precizat reprezentanții Ambulanței Mehedinți.

Polițiștii fac anchetă pentru a stabili cauzele în care adolescentul a murit: „În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21.00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe.

Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului”.

Principala pistă luată în calcul este cea a sinuciderii, existând indicii că băiatul s-ar fi certat, pe parcursul zilei, cu prietena sa.

Vizualizări: 4,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: