Politică

Justiția independentă face pace între PNL și PSD

Procurorii DNA au clasat plângerea penală depusă în octombrie de liderul PSD, Marcel Ciolacu, împotriva lui Florin Cîțu, susțin surse judiciare. 

PNL și PSD negociază acum o guvernare comună și cum era să se hărțuiască prin instanțe? Ce a fost a fost, ce urmează este important, iar până la sfârșitul anului e timp și pentru o rectificare care să îi mulțumească pe primarii PSD.

La 11 octombrie, Ciolacu a anunţat că a depus plângere penală împotriva premierului pentru modul în care Florin Cîţu a alocat bani din Fondul de rezervă către primari.

Când a împărțit fondul de rezervă de un miliard de lei, Cîțu a dat fiecăruia după nevoi, adică primarilor PNL de comune câte 400 de mii de lei, celor de la PSD câte 50 de mii de lei, iar celorlalți nimic. Și la orașe și municipii raportul a fost de 1 la 8 sau 1 la 10 între banii primiți de PSD și banii primiți de PNL.

La acel moment, PSD susținea că alocările au fost făcute după criterii politice, fără a ține cont de nevoile reale ale comunităților locale. Adică exact ca pe timpul lor, ca să fim corecți, că doar toți guvernanții au făcut la fel. Și nici viitorul apropiat nu va aduce vreo schimbare.

 

Vizualizări: 1,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: