Eveniment

Șocant: Șofer de 78 de ani, viteză de 210 km/h, accident cu trei morți și patru răniți

Un grav accident rutier a avut loc miercuri după-amiază, pe E 85, în judeţul Bacău. Primele date de la faţa locului arată că trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, trei dintre răniţi fiind duşi la spital.

Accidentul a fost produs de un şofer în vârstă de 78 de ani, din comuna băcăuană Răcăciuni, care conducea cu 210 km/h.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat că acesta se deplasa în direcţia Bacău spre Bucureşti, iar într-o curbă la dreapta, în afara localităţii Răcăciuni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 48 ani, din judeţul Neamţ.

”Ulterior, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din judeţul Iaşi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroşat şi un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Răcăciuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

În urma accidentului at decedat bărbatul în vârstă de 78 ani şi doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 ani, din Iaşi.

Totodată au fost răniţi şoferiţa din Neamţ, şoferul din Iaşi şi un pasager din autoturismul acestuia din urmă.

Potrivit IPJ Bacău, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de deplasare, fiind efectuate cercetări la faţa locului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: