Social

Juniorii C ai CSM Târgu Jiu se îndreaptă către titlu

Aflați la primul sezon în campionatul județean în tricoul CSM Târgu Jiu, Juniorii C ai CSM Târgu Jiu se îndreaptă cu pași mari către titlul de campioni.

Juniorii C ai CSM Târgu Jiu au reușit o victorie uriașă în lupta pentru titlu în Campionatul Județean U15, învingând rivalii de la Jiul Rovinari, scor 1-0.

Fosta echipă de juniori de la Pandurii, trecută la începutul acestui sezon sub culorile CSM Târgu Jiu, continuă cu rezultate la fel de bune. 

Echipa pregătită acum de Alin Poenaru și Cătălin Trofin s-a impus cu scorul de 1-0 și nu mai poate scăpa titlul de campioană. Golul victorie a fost marcat de Alexandru Gurică.

”Felicit băieții pentru victorie și cred că și pentru câștigarea Campionatului Județean U15. Este greu de crezut că ne mai putem încurca, ținând cont că în ultimele două etape mai avem nevoie de 1 punct”, a declarat la finalul meciului antrenorul juniorilor C de la CSM Târgu Jiu, Alin Poenaru care și-a felicitat jucătorii pentru victorie și le-a mulțumit celor din conducerea clubului și primarului Marcel Romanescu pentru implicarea în acest proiect sportiv. CSM Târgu Jiu a salvat mulți dintre juniorii clubului Pandurii, intrat în faliment la finalul anului trecut, în special grupele de copii.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: