Social

Posturi de inspectori vacante la o primărie din Gorj

Primăria Orașului Tismana anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante de inspector.

Sunt scoase la concurs un post de inspector, clasa: I, grad: principal în Compartimentul Registru Agricol, un post de inspector, clasa: I, grad: debutant în cadrul Compartimentului Cadastru Topografie, un post de inspector, clasa: I, grad: debutant în cadrul Compartimentului Urbanism și un post de inspector, clasa: I, grad: asistent în cadrul Compartimentului Asistență Socială și Autoritate Tutelară.

Pentru postul de inspector în cadrul Compartimentului Urbanism sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile de studiu Construcţii civile, industriale şi agricole, Construcţii pentru sisteme de alimentare cu apă şi canalizări, Căi ferate, drumuri şi poduri, Inginerie civilă, Inginerie urbană şi dezvoltare regională.

Pentru postul de inspector în cadrul Compartimentului Asistență Socială și Autoritate Tutelară sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile de studii Asistenţă socială, Sociologie, Drept, Ştiinţe juridice sau Ştiinţe administrative. Se cere, de asemenea, vechime minimă în specialitatea studiilor de minim un an.

Pentru postul de inspector în cadrul Compartimentului Cadastru Topografie sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile: Inginerie geodezică, Măsurători terestre şi cadastru sau Cadastru şi managementul proprietăţilor.

Pentru postul de inspector în Compartimentul Registru Agricol sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile de studii: Ştiinţe economice, Ştiinţe juridice, Administraţie publică, Zootehnie, Horticultură sau Agronomie și vechime minimă în specialitatea studiilor de 5 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 24.04.2023, iar data de susținere a probei scrise este 09.05.2023, ora 10:00. Data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul, odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: