Social

Se fac pregătiri pentru Târgul de miei

Înainte de sărbătorile de Paște Târgul de miei din Târgu Jiu va fi deschis în Zona Pieței Centrale, acolo unde se fac pregătiri intense de amenajare a spațiilor necesare funcționării.

 Târgul de miei va fi amenajat și în acest an pe Digul Jiului, în zona Pieței Centrale. În ultimele zile ale săptămânii lucrătorii de la Edilitara SA au lucrat intens în zona din Piața Centrală  unde va fi amplasat acest târg de miei. Au avut loc acțiuni de curățenie și toaletare a spațiilor verzi din zonă dar și din Piața Centrală care se așteaptă să fie extrem de aglomerată în perioada aceasta premergătoare sărbătorilor pascale. 

Echipele Societății Edilitara, coordonate de Adrian Sichitiu, au fost permanent în teren și s-a intervenit pentru igienizare, dar și pentru îngrijirea spațiilor verzi. Autoritățile locale au anunțat că vor continua aceste lucrări și în weekendul acesta când se vor putea vedea echipe la lucru, în oraș.

În județul Gorj vor exista șase centre pentru sacrificarea mieilor înainte de sărbătorile de Paște. Aceste centre vor fi deschise la Târgu Jiu,  Tismana, Novaci, Motru și Rovinari. 

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: