Social

Se scot la concurs patru posturi la o primărie din Gorj

Primăria comunei gorjene Bumbești Pițic organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a patru funcții contractuale vacante.

Este vorba despre un post de asistent medical generalist, un post de educator, un post de îngrijitor și un post de coordonator la Centru de zi de socializare si petrecere a timpului liber pentru persoane vârstnice (tip club), din cadrul Compartimentului Asistență socială.

Pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist candidații trebuie să fie absolvenți de școală postliceală sanitară în specialitatea medicină generală sau să aibă diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997 precum și certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R. vizat și valabil la data concursului și o adeverință pentru participare la concurs eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R. Este necesară, de asemenea, o vechime minim 7 ani în muncă.

Înscrierile la concurs se pot face până la data de 28 aprilie. Proba scrisă este programată pe data de 9 mai iar interviul pe data de 16 mai.

Condiții generale și specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea postului de coordonator scos la concurs sunt: studii superioare absolvite cu diploma de licența în psihologie sau asistenta sociala si sociologie cu vechime de minimum 2 ani in domeniul serviciilor

sociale; absolvenți cu diplomă de licență ai învățământului superior în domeniul juridic, medical, economic și al științelor administrative, cu experiență de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale și cunoștințe de operare/programare pe calculator: nivel mediu de operare Microsoft Office.

Înscrierile la concurs se pot face până la data de 28 aprilie. Proba scrisă este programată pe data de 8 mai iar interviul pe data de 15 mai

Condiții generale și specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea postului de îngrijitor scos la concurs: studii generale sau studii medii și disponibilitatea de program flexibil și program în weekend, în caz de nevoie.

Înscrierile la concurs se pot face până la data de 28 aprilie. Proba scrisă este programată pe data de 11 mai iar interviul pe data de 18 mai.

Condiții generale și specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea postului de educator (studii medii) scos la concurs sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și cunoștințe de operare/programare pe calculator: nivel mediu de operare Microsoft

Office.

Înscrierile la concurs se pot face până la data de 28 aprilie. Proba scrisă este programată pe data de 10 mai iar interviul pe data de 17 mai.

Vizualizări: 1,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: