Politică

Candidat de 27 de ani pentru Primăria Dănești din partea PSD

Social-democrații merg pe mâna unui tânăr de 27 de ani la alegerile pentru Primăria Dănești. Silviu Filip va ținti postul ocupat acum de Mădălin Paliță. 

 

Acesta e inginer în cadrul Primăriei. A fost desemnat în urma unor sondaje făcute în localitate.

 

"Silviu Filip este candidatul PSD la primăria Dănești, care, la 27 de ani, a reușit să convingă locuitorii comunei, că este primarul pe care și-l doresc după data de 9 iunie. Inginer de profesie, angajat în cadrul Primăriei Dănești, Silviu Filip a contribuit la dezvoltarea comunei, împreună cu domnul primar, Mădălin Paliță, alături de care va face echipă pe mai departe", anunță PSD Gorj.

 

"Faptul că, am avut prilejul să fac parte dintr-o echipă axată pe dezvoltare, am fost în mijlocul oamenilor și știu ce nevoi au și ce își doresc, reprezintă cel mai important avantaj pe care îl am: cetățenii mă susțin pe mine și eu pe ei! Partidul Social-Democrat mi-a oferit o șansă unică, aceea de a fi cel mai tânăr primar din Gorj și așa va fi!”, declară Silviu Filip. 

 

Actualul primar Mădălin Paliță nu va mai putea candida din cauza condamnării cu suspendare pentru că a lovit o funcționară din Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: